Directory Assistance
Directory Assistance

Πρωτοπόροι στην Ελλάδα στην ανάπτυξη υπηρεσιών πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου από το άνοιγμα της αγοράς μέχρι και σήμερα.

Local Search & Advertising
Local Search & Advertising

Κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά με το local search directory vrisko.gr και τις ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες για MME & επαγγελματίες.

Proptech
Proptech

Δυναμική παρουσία στο χώρο του Real Estate με τεχνολογία online δημοπρασιών και καινοτόμων υπηρεσιών pre-auction marketing.

Value Added Services (V.A.S)
Value Added Services (V.A.S)

Συνεχής ανάπτυξη πρωτοποριακών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που απευθύνονται είτε στον τελικό χρήστη είτε για λογαριασμό εταιρειών-συνεργατών μας.

Ο όμιλος Newsphone Hellas

Δραστηριοποιείται, εντός κι εκτός των συνόρων, στους τομείς της Πληροφορικής, των Επικοινωνιών και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και έχει καταστεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό Επιχειρείν, προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά ψηφιακά ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες στον Πολίτη, την Επιχείρηση και σε μεγάλους οργανισμούς.

Newsphone Hellas

Πως Σκεφτόμαστε

01
Καινοτομία & Πρωτοπορία

Από το ξεκίνημά της η Newsphone Hellas προσέγγισε την Πληροφορία ως την «πρώτη ύλη» της παραγωγικής της λειτουργίας και αποτέλεσε στρατηγική μας επιλογή η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών

02
Συσσώρευση Τεχνογνωσίας

Περισσότεροι από 220 επιστήμονες και τεχνικοί , εξειδικευμένοι σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων (Πληροφορική & Διαδίκτυο, Τηλεπικοινωνίες, Marketing & Πωλήσεις)

03
Όραμα

Η αποτελεσματική υπηρεσία κι η αξιόπιστη πληροφορία αποτελούν κτήμα των πολλών, οδηγώντας σε δομές επικοινωνίας που ενισχύουν καθοριστικά τη βιώσιμη ανάπτυξη και κατ’ επέκταση την κοινωνική συνοχή

04
Βιωσιμότητα

Ο Όμιλος διαχρονικά δραστηριοποιείται με γνώμονα την πεποίθηση, πως κύρια αποστολή του, είναι η συνδρομή του στην ενίσχυση και των τριών διαστάσεων της Αειφόρου Ανάπτυξης – της οικονομικής, της κοινωνικής και της περιβαλλοντικής

Συνεργασίες

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com