Καινοτομία και Πρωτοπορία

Καινοτομία & Πρωτοπορεία

Από το ξεκίνημά της η Newsphone Hellas προσέγγισε την Πληροφορία ως την «πρώτη ύλη» της παραγωγικής της λειτουργίας και αποτέλεσε στρατηγική μας επιλογή η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, οι οποίες απευθύνονται στο ευρύτερο δυνατό σύνολο και παρέχουν πλήρως το ζητούμενο: Απλή, πλήρη και αξιόπιστη λύση.

Έγκαιρα αντιληφθήκαμε όμως, ότι στην εμπορική αξιοποίηση της Πληροφορίας, οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι ανάγκες/απαιτήσεις του Πολίτη είναι όχι μόνο ευθέως συνδεόμενες, αλλά κι αλληλοτροφοδοτούμενες, δημιουργώντας ένα άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με γνώμονα τα παραπάνω, φροντίσαμε να προσεγγίζουμε την ανάπτυξη κάθε προϊόντος μας, από τον απλούστερο επαγγελματικό οδηγό έως το πλέον πολυσύνθετο έργο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με οδηγό την καινοτόμο και πρωτοπόρο σκέψη, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις σε κάθε ζητούμενο του Πολίτη/ Πελάτη/ Συνεργάτη μας και παραμένοντας έτσι διαρκώς μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Στη Newsphone Hellas, μπορεί η Πληροφορία να αποτελεί την «πρώτη ύλη» μας, αλλά «καύσιμο» των ενεργειών μας είναι η καινοτόμος σκέψη, ώστε και κατά την τρίτη δεκαετία της παρουσίας του ο Όμιλός μας να υπερηφανεύεται, ότι κάνει ακριβώς αυτό που γράφει το motto του: Δημιουργεί, κι όχι απλώς παράγει, Επικοινωνία!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com