Levante Ferries

Levante Ferries

Η Levante Ferries είναι μία νεοτεριστική εταιρία στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας, πεδίο δράσης της οποίας αποτέλεσε πρώτα το Ιόνιο Πέλαγος, με τις συνδέσεις Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη.

Βραβευμένη δύο φορές στην Ελλάδα ως Passenger Line Of The Year, η Levante Ferries, με σύγχρονα πλοία και προηγμένες υπηρεσίες ξηράς, εξυπηρετεί νησιώτες, επισκέπτες και επαγγελματίες στις μεταφορές, με ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια, άνεση και αισθητική. Στη γρήγορη ανάπτυξη και εδραίωσή της, συντέλεσαν η εμπειρία των στελεχών της στην εξυπηρέτηση, η προσέγγισή της στα ακτοπλοϊκά ζητήματα και η κατανόηση των αναγκών των κοινωνιών στους τόπους που εξυπηρετεί.

Ο στόλος της Levante Ferries αποτελείται από έξι πλοία. Πρόκειται για το παγκοσμίως βραβευμένο Fior di Levante και τα ιδιαίτερα αγαπητά στο Κεντρικό Ιόνιο, Mare di LevanteΑνδρέας Κάλβος και Κεφαλονιά. Το πέμπτο πλοίο, Smyrna di Levante, πρόσφατα μετασκευάστηκε εκτενώς, ανακαινίστηκε πλήρως και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, κάτι για το οποίο βραβεύτηκε σε διεθνές επίπεδο. Ακόμη ένα πλοίο, το Contessa di Levante, αποκτήθηκε πρόσφατα και επίσης μετασκευάζεται εκτενώς, ώστε να εναρμονιστεί με τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας και να δρομολογηθεί στο Ιόνιο, ανεβάζοντας τον πήχη της εξυπηρέτησης στην περιοχή, ακόμα πιο ψηλά.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com