Συσσώρευση Τεχνογνωσίας

Συσσώρευση Τεχνογνωσίας

Ο Όμιλος Εταιρειών Newsphone Hellas απασχολεί περισσότερους από 220 επιστήμονες και τεχνικούς, εξειδικευμένους σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων (Πληροφορική και Διαδίκτυο, Σταθερές και Κινητές Τηλεπικοινωνίες, Marketing και Πωλήσεις).

Η σημειακή συσσώρευση της γνώσης κι εμπειρίας τους αποτελεί το μεγαλύτερο «πλούτο» του Ομίλου μας κι είναι αυτή που οδηγεί στην ανάπτυξη και διάθεση ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία κινούνται στο σήμερα και το αύριο κάθε εξέλιξης, τεχνολογικής ή επιχειρηματικής.

Μαζί όμως την υψηλή κατάρτιση και εμπειρία, η Newsphone φροντίζει τα στελέχη της να χαρακτηρίζονται από κάτι ακόμη: Το Ανήσυχο Πνεύμα, η πραγματική κινητήριος δύναμη δηλαδή κάθε προόδου και καινοτόμου εξέλιξης, διέπει όλες τις πτυχές στη λειτουργία του Ομίλου μας, παράγει νέα γνώση κι αντανακλάται στις υπηρεσίες που μοιραζόμαστε με τους συνεργάτες και πελάτες μας.

Αυτό το πνεύμα έχει ενσωματωθεί πλήρως στην κουλτούρα μας, αποτελεί πολλαπλασιαστή της τεχνογνωσίας μας και οδηγεί το δυναμικό της Newsphone Hellas να μη συμβιβάζεται με το επαρκές, αλλά καθημερινά να επιδιώκει το ιδανικό.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com