Η Ιστορία μας

2021

Έξοδος της Newsphone Hellas από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Έπειτα από μια επιτυχημένη δημόσια προσφορά των μετόχων και ιδρυτών του ομίλου, και με σχετικό Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τον Σεπτέμβριο του 2021, οι μετοχές διεγράφησαν από το χρηματιστήριο της Αθήνας και η εταιρεία τράπηκε ξανά σε ιδιωτική.

2019

Ίδρυση του Landea, του πληρέστερου ιστόπου εύρεσης ακινήτων σε πλειστηριασμό στην Ελλάδα, με χιλιάδες καταχωρήσεις, κατηγοριοποίηση ανά είδος, εύκολη αναζήτηση και συνεχή ανανέωση.

2019

Η εταιρεία ως τεχνολογικός συνεργάτης της ACB E-AUCTIONS LIMITED ιδιωτικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με έδρα την Κύπρο, από τον Ιούλιο του 2019 υλοποίησε  και υποστηρίζει το σύστημα διενέργειας ηλεκτρονικό πλειστηριασμών για λογαριασμό του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου.

2017

Ως τεχνολογικός συνεργάτης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου, αρχικά σε πιλοτική συνεργασία το 2017 και από την άνοιξη του 2018 με τη συνεργασία αυτή να επισφραγίζεται, ο όμιλος δημιουργεί και διαχειρίζεται την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών eauction.gr (υποδομή, λογισμικό, παρακολούθηση λειτουργίας).

2014

Η Newsphone Hellas συμμετέχει στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante Ferries, εμπλουτίζοντας το επενδυτικό της πορτφόλιο.

2012

Η Newsphone αναλαμβάνει με δύο 5ψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς για την εξυπηρέτηση ασφαλισμένων για ραντεβού στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, στα πλαίσια της μεταρρύθμισης στο χώρο της Υγείας.

2010

Η Εταιρεία παρουσιάζει στην αγορά το Vrisko.gr (επαγγελματικός κατάλογος 11880) και ξεκινά την παροχή υπηρεσιών προβολής προς επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

2009

Ο όμιλος της Newsphone Hellas μεγαλώνει με την εξαγορά της ΑΚΕΠ Α.Ε. και συγκροτεί μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων, εξυπηρετώντας τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

2008

Η Newsphone Hellas έχει πλέον εδραιώσει κι ενισχύσει την παρουσία της στον τοµέα των θεµατικών πυλών, µε τη διεύρυνση των υπηρεσιών της και το λανσάρισµα νέων υπηρεσιών.

2007

Ο Όμιλος επικεντρώνει τις προσπάθειες του στην διεθνή ανάπτυξη, συνεχίζοντας να καταγράφει θετικά αποτελέσματα από πωλήσεις εκτός Ελλάδας.

2006

Η Newsphone Hellas εδραιώνεται στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών Τηλεφωνικού Καταλόγου με το 11880 και προσφέρει πλέον πρόσβαση στην υπηρεσία από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Αναλαμβάνει την πανελλαδική εξυπηρέτηση του τηλεφωνικού κέντρου 184 του ΙΚΑ. Η Εταιρεία καταγράφει έσοδα από πωλήσεις εκτός Ελλάδος, προϊόν της συνεργασίας στον τομέα του mobile marketing με μεγάλα διεθνή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

2005

Μετά την απόκτηση άδειας παροχής υπηρεσιών φωνητικής τηλεφωνίας από την ΕΕΤΤ, η Newsphone αναβαθμίζει την τηλεπικοινωνιακή της υποδομή και παρουσιάζει στην αγορά το 11880.

2004

Έτος – σταθμός για τη Newsphone Hellas  με την παροχή γενικών και ειδικών πληροφοριών σχετικά με τον Εθελοντισμό, τη Λαμπαδηδρομία και τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004». Η πλατφόρμα e-kep εξυπηρετεί την διεκπεραίωση περισσότερων του 1,6 εκατομμυρίου υποθέσεων που υπέβαλλαν οι 1, 3 εκ. πολίτες που προσήλθαν στα Κ.Ε.Π. όλης της Χώρας και αποτελεί πλέον το πρότυπο.

2003

Ολοκληρώνεται με επιτυχία η δημόσια εγγραφή της Εταιρείας και η Newsphone Hellas A.E. εισάγεται τον Ιανουάριο του 2003 στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Την ίδια χρονιά, λαμβάνει το βραβείο επιχειρηµατικής καινοτοµίας από το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ».

2002

Μετά από δημόσιο διεθνή διαγωνισμό, η Newsphone Hellas αναλαμβάνει την ανάπτυξη του έργου «ΑΡΙΑΔΝΗ», τα γνωστά σε όλους μας Κ.Ε.Π.

2001

H Newsphone πιστοποιεί τη λειτουργία και το σύνολο των δραστηριοτήτων της κατά ISO 9001, ενώ προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία Ringtones & Logos για κινητά τηλέφωνα.

2000

Η Newsphone ξεκινά την υλοποίηση του αναπτυξιακού της σχεδίου με την αίτηση εισαγωγής στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.Α. και την εξαγορά του 50% της CALL CENTER HELLAS A.E.

1999

Η Newsphone μετακομίζει σε νέες εγκαταστάσεις. Προσφέρει αυτοματοποιημένη on line ενημέρωση για τις κινήσεις των μετοχών και τις εξελίξεις της συνεδρίασης του Χ.Α.Α. και γίνεται η πρώτη στην Ελλάδα που παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο σε αστικούς αριθμούς, όσο και σε αριθμούς Freephone (800) και Onephone (801).

1995

Ιδρύεται η Newsphone Hellas (Ειδησεοφωνική Ελλάς Α.Ε.Ε.) και υπογράφει με τον Ο.Τ.Ε. σύμβαση παροχής υπηρεσιών τηλεηχοπληροφόρησης.

1997

Η Newsphone προσφέρει υπηρεσίες ζωντανής υποστήριξης και τα πρώτα ζωντανά interactive παιχνίδια στην Ελληνική τηλεόραση.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com