Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Newsphone Hellas, παράλληλα με την υπηρέτηση της Αειφόρου Ανάπτυξης μέσω της γενικής λειτουργίας της, προβαίνει και σε στοχευμένες δράσεις εταιρικής ευθύνης, υποστηρίζοντας το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας ή επιμέρους κοινότητες και θεσμούς της.

Ο εξαιρετικά χαμηλός περιβαλλοντικός αντίκτυπος των εταιρειών του Ομίλου μας επιτρέπει να απελευθερώνουμε πόρους, που σε άλλη περίπτωση θα διαθέταμε για αποκατάσταση, ενώ το πολυσχιδές των δραστηριοτήτων μας έχει ως ευχάριστο, παράλληλο αποτέλεσμα τη δυνατότητα προσφοράς από την πλευρά μας σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών προκλήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος της Newsphone Hellas διαχρονικά:

 • Διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό, τις υποδομές και την τεχνογνωσία του σε πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, όπως οι τηλεμαραθώνιοι και ραδιομαραθώνιοι του Χαμόγελου του Παιδιού, της Αγάπης για το Παιδί και της Unicef, αλλά και στην προσπάθεια για αναδάσωση στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας.
 • Αναλαμβάνει χορηγικές δράσεις, τόσο στον τομέα του Πολιτισμού (μουσική, θέατρο, εκδόσεις) όσο και του Αθλητισμού, εστιάζοντας κυρίως σε αθλητές, συλλόγους και διοργανώσεις, που έχουν ερασιτεχνικό και μαζικό χαρακτήρα.
 • Υποστηρίζει τοπικές, και ιδιαίτερα νησιωτικές, κοινότητες, τόσο με πρωτοβουλίες άμεσης προσφοράς, όσο και με τη διάθεση των πλοίων της Levante Ferries για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και αναγκών.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com