Ο Όμιλος μας σήμερα

Όμιλος Newsphone Hellas

Ο Όμιλος Εταιρειών Newsphone αποτελείται από τη μητρική Newsphone Hellas (Ειδησεοφωνική Ελλάδος Α.Ε.) και τις θυγατρικές της, Call Center Hellas A.E. και Α.Κ.Ε.Π. Α.Ε. (Αθηναϊκό Κέντρο Επικοινωνιών και Πληροφορικής).

Η Newsphone Hellas, «ναυαρχίδα» του Ομίλου, ιδρύθηκε το 1995 και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών το 2003, ενώ το 2021, έπειτα από μια επιτυχημένη δημόσια προσφορά των μετόχων και ιδρυτών του ομίλου, οι μετοχές διεγράφησαν από το χρηματιστήριο, με την εταιρεία να γίνεται και πάλι ιδιωτική. Δραστηριοποιείται, εντός κι εκτός των συνόρων, στους τομείς της Πληροφορικής, των Επικοινωνιών και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και στα 24 χρόνια της παρουσίας της έχει καταστεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό Επιχειρείν, προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες στον Πολίτη, την Επιχείρηση και σε μεγάλους οργανισμούς.

Η Newsphone Hellas πλαισιώνεται από την Call Center Hellas, η οποία επί 18 χρόνια παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου στον Όμιλο και σε τρίτους, και το Α.Κ.Ε.Π., που αποτελεί, μεταξύ άλλων, τον πωλησιακό βραχίονα των τριών εταιρειών, με περισσότερα από 150 στελέχη πωλήσεων (γραφείου, πεδίου και telesales). Από το 2015, η Newsphone συμμετέχει στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante Ferries, η οποία έδωσε νέα πνοή στις θαλάσσιες μεταφορές του τριγώνου Ζάκυνθος – Κεφαλονιά – Κυλλήνη.

Έδρα και κύριο κέντρο λειτουργίας του Ομίλου αποτελεί το κτήριο 3.000 τ.μ. στην Καλλιθέα Αττικής, εξοπλισμένο με δύο data centers, 350+ σταθμούς εργασίας, απομακρυσμένο recovery center και αυτόνομη παροχή ενέργειας για έκτακτη ανάγκη. H Newsphone Hellas είναι πιστοποιημένη κατ’ ISO 9001 (πολιτική ποιότητας) και ISO 27001 (πολιτική ασφάλειας επικοινωνιών), ενώ στις βραβεύσεις της περιλαμβάνονται το Europe’s 500 Job Creating Companies Award (2006), Black & Silver Effie awards (11880, 2006) και το Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας από το περιοδικό «Χρήμα».

Πλούτος, δύναμη και καμάρι της Newsphone είναι οι εκατοντάδες εργαζόμενοί της, άντρες και γυναίκες με διαφορετικές δεξιότητες, αλλά το ίδιο ανήσυχο πνεύμα. Αυτοί είναι που αξιοποιώντας κάθε νέα τεχνολογία, σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, εξελίσσουν και καθημερινά προσφέρουν πρωτοποριακά ψηφιακά εργαλεία, τα οποία καθιστούν τη ζωή κι εργασία κάθε χρήστη τους ευκολότερη, ποιοτικότερη και πιο ασφαλή.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com