Όραμα

Όραμα

Στη Newsphone Hellas, οραματιζόμαστε ένα μέλλον, όπου η αποτελεσματική υπηρεσία κι η αξιόπιστη πληροφορία αποτελούν κτήμα των πολλών, οδηγώντας σε δομές επικοινωνίας που ενισχύουν καθοριστικά τη βιώσιμη ανάπτυξη και κατ’ επέκταση την κοινωνική συνοχή, και συμβάλλοντας στον ορθολογικό μετασχηματισμό της Ελληνικής Οικονομίας.

Με το ξεκίνημα της λειτουργίας της, η Newsphone ένιωσε ότι οφείλει να μετατρέψει το όραμά της αυτό σε εκπεφρασμένη αποστολή της, της οποίας την εκπλήρωση θα επιδιώξει με την αδιάλειπτη υπηρέτηση των θεμελιωδών αξιών της και την εφαρμογή του αναπτυξιακού της σχεδιασμού.

Οι έννοιες της Ακεραιότητας, της Πρωτοπορίας και της Συνεργατικότητας απαρτίζουν τον αξιακό μας κώδικα, ο οποίος φροντίζουμε να βρίσκει εφαρμογή στην εσωτερική μας λειτουργία (ηθική διακυβέρνηση και επενδυτικές σχέσεις), αλλά και να αντανακλάται στην ποιότητα των προσφερόμενων, εμπορικών υπηρεσιών μας.

Πυξίδα μας στη Newsphone Hellas αποτελούσε διαχρονικά η ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων, για αυτό γνωρίζουμε πως η πραγματοποίηση του εταιρικού μας οράματος αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Μια πρόκληση που, και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της, ανέλαβαν, αλλά και υπερέβησαν.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com