Σημαντικά Έργα

Newsphone Hellas

Ο όμιλος Newsphone Hellas έχει προχωρήσει κατά καιρούς σε βαρυσήμαντες συνεργασίες με φορείς στην Ελλάδα, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν την τεχνογνωσία και τη συνέπειά του. Άξιες μνείας και ενδεικτικές, είναι οι παρακάτω:

H συνεργασία της με το Ελληνικό Δημόσιο, για την υλοποίηση σημαντικών έργων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e-Government), όπως είναι το έργο «ΑΡΙΑΔΝΗ» του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αφορούσε την παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών στους πολίτες μέσω α) των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), β) της πολυγλωσσικής δικτυακή πύλη www.kep.gov.gr, και γ) του τηλεφωνικού κέντρου 1564.

H παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού του ΟΣΕ μέσω του αριθμού κλήσης 1110 σχετικά με τα δρομολόγια, τη διαθεσιμότητα, τις τιμές και τις κρατήσεις εισιτηρίων.

Η συνεργασία με το ΙΚΑ-ETAM για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ιδρύματος, με προσωπικό του ομίλου μας, μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου 184 όσο και μέσω της στελέχωσης των Γραμματειών σε 102 Τοπικές Μονάδες Υγείας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού του ΟΑΣΑ μέσω του αριθμού κλήσης 11185, καθώς και ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.

Η υλοποίηση του Συστήματος Αυτοματοποίησης της Σύνθεσης της Δημοσιευτέας Ύλης των Φ.Ε.Κ. για λογαριασμό του Εθνικού Τυπογραφείου, όπου είχε ως αντικείμενο την εγκατάσταση και τη λειτουργία ενός πληροφοριακού συστήματος το οποίο αυτοματοποιεί τη συλλογή της ύλης, τη διαδικασία παραγωγής των Φ.Ε.Κ., τη διαχείριση και τη διάθεση των ΦΕΚ στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τη Δημόσια Διοίκηση.

Υλοποίηση σύμβασης για τον ΟΔΔΥ με αντικείμενο την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος το οποίο επέτρεπε τη διάχυση του πληροφοριακού περιεχομένου του ΟΔΔΥ στο διαδίκτυο, καθώς και την υλοποίηση και λειτουργία αίθουσας πραγματοποίησης ηλεκτρονικών δημοπρασιών.

Την εν εξελίξει συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, όπου η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πολιτών μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του Δημότη 1595 και ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μέσω των ψηφιακών εφαρμογών επικοινωνίας με τον Δήμο.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com