14500 – Υπηρεσία Ραντεβού Νοσοκομείων

14500

Πρόκειται για μία σύγχρονη και νεωτερική υπηρεσία προγραμματισμού και διαχείρισης ιατρικών ραντεβού σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία. Απευθύνεται και είναι προσβάσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος μπορεί να κλείσει ραντεβού με τηλεφωνική κλήση από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στον κωδικό 14500 ή μέσω Διαδικτύου στην διεύθυνση www.14500.gr.

Η εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών κλήσεων είναι πάντα ζωντανή, από εκπρόσωπο της υπηρεσίας, και η υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, Σαββατοκύριακα και αργίες.

Ο χρήστης της υπηρεσίας λαμβάνει δωρεάν ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό του (Viber, SMS, IVR) για κάθε ραντεβού που έχει προγραμματίσει – τηλεφωνικά ή Διαδικτυακά – μέσω της υπηρεσίας, για υπενθύμιση, ακύρωση ή μετάθεση του ραντεβού του, με δυνατότητα διάδρασης με το περιεχόμενο αυτών.

Έχει επί μακρόν λειτουργήσει στα Νοσοκομεία ΚΑΤ, Καλαμάτας, Πύργου και Λευκάδας, ενώ σήμερα εξυπηρετεί 5 νοσοκομεία:

 • Αντικαρκινικό Πειραιά (από το 2012)
 • Αιγίου (από το 2018)
 • Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης (από το 2019)
 • Κωνσταντοπούλειο Ν. Ιωνίας (από το 2019) και
 • Αντικαρκινικό Άγιος Σάββας (από το 2021)

Η υπηρεσία παρέχεται με αποκλειστική χρέωση του χρήστη της. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, τις χρεώσεις και τους όρους χρήσης της, στην ιστοσελίδα της παρακάτω.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com