Πλατφόρμες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Πλατφόρμες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Η Newphone Hellas αποτελεί πρωτοπόρο στoν τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς το 2002 και μετά από δημόσιο διεθνή διαγωνισμό, ανέλαβε την ανάπτυξη του έργου «ΑΡΙΑΔΝΗ», των γνωστών Κ.Ε.Π., αλλάζοντας το τοπίο στο χώρο του e-Government. Παράλληλα, μία σειρά επιτυχών συνεργασιών της με μεγάλους οργανισμούς του Ελληνικού Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταδεικνύει την ευελιξία και τη διαχρονικότητα των εργαλείων που αναπτύσσει.

Η πλατφόρμα e-Government Suite της Newphone Hellas περιλαμβάνει λύσεις και προϊόντα που ως σκοπό έχουν την αξιοποίηση της τεχνολογίας για την υποστήριξη Οργανισμών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία για την ανάπτυξη της πλατφόρμας e-government και απλό περιβάλλον εργασίας για τους χρήστες, καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες των οργανισμών που την αξιοποιούν, χωρίς να απαιτείται η αλλαγή των διαδικασιών τους.

Η πλατφόρμα e-Government Suite είναι ανοικτή σε μελλοντικές προσαρμογές, αφού το υποσύστημα του workflow είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και ένας εξειδικευμένος χρήστης μπορεί να το προσαρμόσει σε νέες ανάγκες, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο, ψηφιακό πολυεργαλείο.

H καταγραφή και απλούστευση των διαδικασιών, οι δυνατότητες τηλεκπαίδευσης και άντλησης πληροφοριών, το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, η διαχείριση εγγράφων και ακίνητης περιουσίας, η υποστήριξη ροών εργασιών και τηλεφωνικών κέντρων, είναι μερικές από τις πτυχές των έργων e-Government της Newphone Hellas, που οδήγησαν σε απόλυτα επιτυχείς συνεργασίες, όπως:

 • Διαχείριση Πρωτοκόλλου και Εγγράφων στις Νομαρχίες Αθηνών – Πειραιώς
 • Portal Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου Ζωγράφου
 • Portal GIS Υ.Πε.Χω.Δ.Ε.,
 • Portal Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών: Δήμου Καλλιθέας, Δήμου Αγίας Βαρβάρας, Δήμου Λουτρακίου
 • Portal GIS: Δήμου Αιγάλεω, Δήμου Καλλιθέας, Νομαρχίας Γρεβενών
 • Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας
 • Ταμείο Εθνικού Στόλου: Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας
 • Διεύθυνση Μελετών στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας: Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο και Ροή Εργασιών

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com